full screen header

Andra advent 

This post contains adlinks from Adviral

I skrivande stund sitter jag i min säng, ljusslingan och tänd och genom högtalarna på tv hörs julmusik, andra advent är entligen här. Bara två veckor kvar till julafton och julkänslorna börjar sakta men säkert komma. Jul är en högtid som jag verkligen uppskattar, hela släkten träffas, vi äter god mat tillsammans (massor av mat), skrattar och umgås precis som jag vill att alla familjer ska umgås. Julklappar är inte så viktigt för mig men jag tycker helt klart att julklappsutdelningen är en av de mysigaste sakerna på julafton. Att se allas glada miner, gör mig glad. 


1, HÄR / 2, HÄR / 3, HÄR / 4, HÄR / 5, HÄR / 6, HÄR

 Idag är det somsagt andra advent. Nu får man plocka fram julpyntet och börja pynta hela huset. Något som jag verkligen gillar är alla dessa olika ljusstakar. Det är så himla fint när fönstrena inte längre är mörka och tråkiga, utan lyser fint upp. Jag har oturen att ha mitt sovrum på fel sida huset, nämligen bort i från solen och bort i från allt ljusutifrån. Därför är mitt rum alltid fyllt med ljusslingor och i fönstret står det en fin ljusstake. Vinterkvällarna blir inte längre så mörka utan bara mysigare. 

Nu ska jag åka och köpa lite pepparkasdeg eftersom pepparkakorna som min lillesyster och farmor bakade har börjat tagit slut. Vad är andra advent utan lite julbak? Kanske blir lite lussebullar också. 

2 kommentarer
Celine

Verkligen så snygga!

Svar: Visst var dom!
Nora Bååth

MALINDENISE

Vilken bra inspo! :D