full screen header

Estée lauder - sminkInnehåller affilitielänkar
 Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place foundation här - Estée Lauder Pure Color Envy mascara här 
 
Idag kom mitt paket i ffrån Estée Lauder. Jag vann dessa två produkter i Malins julkalender tillsammans med Esteé Lauder. Super kul och väldigt behövligt. Insåg för några dagar sedan att min favorit mascara i från Loreal - Volume Million Lashes, börjar ta slut. Även min foundation behöves uppdateras då jag har blivit så himla blek, har just nu Isadoras Wake Up foundation nöjd men fel färg.
 
Såhär beskriver Estée Lauder sin foundation
Täcker alla ojämnheter perfekt. Har en hög täckningsgrad och är mycket hållbar. Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10. Kan kombineras med concealer och avslutas med puder för ett perfekt finish. Passar alla hudtyper.
 Än så länge har jag bara provat den en gång och min reaktion är väldigt positiv. Kan dock tycka att den "torkar" in i huden lite för snabbt, men jag anser hittils att jag inte behöver något puder ( vilket jag knappt annars använder över min foundation ) 
 
Såhär beskrivs mascaran:
En multifunktionell mascara som ger flera möjligheter:Allt-i-ett-borste som förlänger och separerar fransarna med den korta gummisidan, samtidigt som den långa borsten på andra sidan böjer och gör fransarna fylliga. Vårdar och behandlar fransarna med lyxiga oljor och balsam. Använd den på 3 olika sätt: Den korta gummisidan ger en lätt lyft look. Borsten ger ett fylligare utseende. I kombination skapas ett komplett franslook.
 
 
Double Wear Stay-In-Place Makeup Estée lauder Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara makeup mascara smink
5 kommentarer
Emilia

Åh så kul med nya produkter!

Cecilia

Åå så kul med nytt:)

Svar: Hon är en blandning mellan Birma och Chinchilla perser :)<3

Johanna Utterberg

Åh vad kul med nytt! :)

NICOLE

Deras smink är ju så bra :D

Svar: Än så länge kan jag inget annat än att hålla med :)
Nora Bååth

Linda Ph

Vad kul att du vann ngt! Jag brukar nästintill aldrig vinna något. Hoppas mascaran blir bra. ;)

Svar: Ibland har man tur :D Mascaran är jag riktigt nöjd med :D
Nora Bååth