full screen header

Jag har köpt en drönare



 
JAG HAR KÖPT EN DRÖNARE! I onsdags kom den på posten men på grund av att det har snöat både torsdag och fredag så har jag inte provat den på riktigt förens idag! Var sjukt kul att köra den och man inser nog inte hur högt upp den kan flyga. Denna bild ovan är tagen på ungefär 100 meters höjd och det är sjukt högt upp. Hur itet allt bild på högsta höjden..
 
För er som är intresserad av drönare fortsätt läsa. Jag har köpte en DJI Phantom 3 standard. Stod mellan denna och deras Phantom 3 4K men insåg att jag kanske inte skulle lägga alldeles för mycket pengar på någpnting som jag inte riktigt visste om jag hade intresse för eller inte. Denna filmar i 2.7k och kan flygas på max 500m höjd och max 1000m bort, enligt reglerna får man dock inte köra än på avstånd som jag kan se drönaren, altså om jag inte ser drönaren när jag flyger 100m bort får jag inte fortsätta längre, enligt relgerna. 
 
Varför har jag köpt en drönare? Som jag nämnt tidigare så ska jag göra en film om Hälsingland som gymnasiearbete och då ville jag ha mer landskapvy i filmen, och därför blev det en drönare i kamera familjen. Ska bli så kul att visa upp alla bilder och filmer här framöver!
 
 

drönare flyga gymnasiearbete kamera
6 kommentarer
Ida

Wow va häftigt med en drönare :-) Vad kostar en sån?

Svar: Just denna kostade 3000 kr begagnat :)
Nora Bååth

Gabriella

Såå snygga bilder, roligt med en drönare!!

Pauline Hurtig

åh vad kul! jättevackra bilder! :)

Linda

Åh, jag är galet sugen på en!!

Matilda Berlin

Men åhhh vad kul! Blir ju så fantastiskt fina bilder! <33

Simon G

Coola bilder! Har också funderat på att införskaffa mig en drönare men tänker fortfarande hur mycket den kommer att användas i sådana fall. Ska bli intressant att se dina framtida bilder/filmer med den :)

Svar: Än så länge är jag otroligt nöjd med mitt köp, men som du säger, hur mycket kommer man använda den sen :)
Nora Bååth