full screen header

Min JulSjälvklart var båda hundarna julfina!
 
God Jul!
Julen börjar lida mot sitt slut och lika så 2017. Ett år som har varit väldigt bra men samtidigt haft sina tråkiga stunder, kanske kommer en årssume av mitt 2017. Men åter till julen! Började dagen före dopparedagen med vår årliga middag som består av risgrynsgröt, skinka, mackor och julmust! Efteråt åkte jag till min pojkväns mamma, vi spelade bingo tillsammans med hans syskon och familj.
 
Julaftonsmorgonen började hos min pojkvän sen hämtade mamma upp mig och vi åkte ut till morbror med resten av fmiljen. Tittade på kalle Anka, åt mat och sen kom min pojkvän. Öppnade julklappar, mammas släktingar kom och lite mer mat på det. Avslutade julaftonskvällen med att kvällsfodra hästarna och sen satte hela familjen uppe och pratade.
 
Juldagen började här hemma. Åt frukost och fixade det sista inför julfirande nr 2. Farmor och farfar kom och vi åt ännu mer julmat, öppnade julklapparna och fikade. Efter detta blev det en spontan utgång, åkte till en kompis syrra och spelade olika spel, suoer kul, sen gick vi ut. Kom hem sent och med fyra timmars sömn gick jag och min kompis upp för att släppa ut hästarna. Lite trötta men det gick! 
 
Min jul har varit jättebra! Är så tacksam att ha så många runtomkring mig. Julafton för mig är speciell, tycker det är så mysigt att samlas hela släkten, äta god mat och bara umgås. 
 
Blixten må va söt i sin julroset men Oskar, dör för min söta lillebror!
5 kommentarer
NICOLE

Ja det låter som en jättebra jul, härligt! :D

Sara Ekman

så mysigt :)

my

Åh vad mysigt och såå fina bilder!!

Svar: Tack så mycket My!
Btw tänkte kommentera ditt inlägget om Whanganui men det gick inte, fanns ingen kommentera grej längst ner på sidan.. Knepigt, igår fungerade de!
Nora Bååth

cecilia

såå fina bilder! :)

Johanna Utterberg

Så mysiga bilder och låter som en härlig jul! :)