full screen header

Min lillasyster som lucia 
Mitt andra lucia firande för dagen. Min lillasyster går just nu i årkurs nio och blev årets lucia. Så kul att båda jag och hon blev skolans lucia. Eller ja, jag blev skolanslucia men fick hoppa in på ett annat lucia firande eftersom den lucian blev sjuk, så hon som blev sjuk blev lucia på skolan i stället.  Haha så ja, jag vart ju inte skolans lucia ändå.
 
Var lite konstigt att vara tillbaka på min gamla högstadieskola som jag gått alla årskurser i. Gick till och med dagis här. Dessa tre åren har gått så himla fort, jag tar liksom studenten till våren, SJUKT! 
 
 
Faktiskt första gången jag fotograferar ett lucia firande och kan säga att det var inte enkelt. Gjorde de inte enklare när min syster inte hade något ljus i handen. Även fast bilderna är mörka så får jag en så mysig känsla över bilderna. Tycker lucia firande blir allt mysigare och mysigare för varje år. Vår minsta bror tyckte dock inte det var så kul att sitta stilla i fyrtiominuter. 
 
 
 
jul lucia
5 kommentarer
Tina

Sv: Tack så mycket! :)

Vad fina bilder, du lyckades med fotograferingen riktigt bra ju. Vad kul att ni båda blev årets lucia även fast du inte fick gå de där då :) Så mysigt med luciafirande! Saknar de lite från när man gick skolan :)

Hoppas du får en toppen start på Torsdagen fina du<3

Svar: Tack så mycket <3 Kram
Nora Bååth

Matilda Berlin

Men åhh vad mysigt!! Så himla fin hon var med <33

Svar: Det var verkligen supermysigt :D
Nora Bååth

Dixi Wonderland

Går alltid att ljusa upp bilderna i olika redigeringsprogram :)

Svar: Fullt medveten om de men dessa är fotade på ISO 3200 så en hel del brus om man skulle ljusa upp de. Redigerar i camera raw och Photoshop. Kram
Nora Bååth

Ellen Gräntz

Fint att få vara lucia! Jag slutade i min kör precis innan det hade varit min tur att vara lucia, haha.

Pauline Hurtig

åh så fint och mysigt!