full screen header

Tankar kring mitt gymnasiearbete 
Julen närmar sig och halva årskurs tre har snart passerat. Vårterminen börjar i mitten av Januari och jag har börjat på mitt andra gymnasiearbete. Min första tanke var att göra en fotobok om hästsporten. Har jobbat en hel del på det arbetet, över trettio timmar men kände att det inte kändes rätt. Hade ingen inspiration till att sätta mig ner och jobba med arbetet och det resulterade i att jag började kika på nya idéer. 
 
Sprang på denna video på facebook och det var då allting började. Mitt intresse för film har ökat succesivt under dessa tre åren på gymnasiet. Så när jag hittade Patriks facebook sida och såg denna filmen så kom jag på vad jag ville göra. Jag vill göra en film om mitt underbara Häslingland. Det känns så självklart nu. 
 
 
Planeringen är i full gång och jag har nu börjat kika på platser som jag vill ha med. Platser som är viktiga för mig. Platser som berör och skapar minnen. Två av dessa platser är Åsberget i Orbaden och Acktjärbo. Dessa platser har jag spenderat så många timmar på, grillat korv, skrattat, frysigt och bara varit. Underbart. 
 
Jag har ännu inte börjat filma eftersom jag väntar på en drönare som jag bestämde mig för att köpa. Även det tack vare Patriks fina videos, var så sjukt maffigt att se vårat underbara landskap från ett annat perspektiv. n så länge har jag som sagt planerat lite platser som jag vill besöka och filma på, köpt en drönare som förhoppningsvis kommer till veckan, skapat denna blogg för mig själv och mitt gymnasiearbete. Har snart passerat nio timmar av planering och sökning. Ska bli så spännande att sätta igång nu! 
 
 
Acktjärbos grillplats
 
gymnasiet hälsingland skola
3 kommentarer
Alice Lindström

Vad roligt gymnasiearbete!

Svar: Eller hur! Sjukt taggad på att sätta igång :D
Nora Bååth

Rebecca Adnell

Vilken underbar idé! Ser fram emot att få följa det :D

Svar: Ska bli så kul att visa upp för er! :D
Nora Bååth

Ida

Åh vilken mysig grillplats :-)

Svar: Den är verkligen supermysig :D
Nora Bååth