full screen header

Tredje adventTredje advent och en vecka kvar till jul. Börjar kännas lite sjukt, tiden går så himla fort. Som tur är jag klar med alla mina julklappar, förutom till Farmor & farfar, mormor & morfar och min morbror, eller halva deras julklapp och kvar men det sista fixar vi bara dagen innan, ni ska få se bilder på deras julklappar om någon dag. Kan avslöja att det är en hälsingeskärbräda, resten kanske ni kan lista ut? 
 
Någonting som jag önskade att vi hade som jultradition är dessa otroligt fina jultröjor. Det ser så mysigt ut när andra har matchande jultröjor, gärna ful söta. Ska försöka övertala min familj om att vi ska ha liknande tröjor på julafton, om dom inte går med på det så kommer jag köpa en tröja åt vardera i min familj till nästa jul, då kan dom inte säga emot. 
Har ni någon annorlunda eller konstig jultradition? Enda traditionen som jag kan komma på att min familj har är att vi firar julafton på olika ställen beroende på år. Exempelvis i år kommer vi fira hos morbror på julafton (första gången hemma hos honom) med mammas släkt, det vill säga mormor och morfar. Och på juldagen kommer farmor och farfar till oss och vi har lilla julafton. Sen byter vi nästa år, då firar vi julafton hos farmor och farfar tillsammans med pappa släkt och lilla julafton med mammas släkt på juldagen. Men utöver denna tradition så tror jag inte att vi har någon annorlunda eller konstig tradition, måste fundera på det. 
Julklappar Jultröja jul julklappstips jultips jultröjor
7 kommentarer
Angelica

Hm, tror faktiskt inte vi har några traditioner utöver det ”vanliga” .. Eller jo, pappa läser alltid julevangeliet innan vi öppnar klapparna. Det är nog inte så vanligt, hehe :)

Saga

Härliga jultröjor! :) Och ja jag håller verkligen med om att tiden går fort, sjukt!

Tina

SV: ja dom naglarna var riktigt fina! :) <3

Åh så mysigt att bästa högtiden på hela året är här! Älskar julen! Vi har också så att vi firar hos olika vartannat år! Så fina kläder!! Hoppas du får en toppen start på veckan fina du<3

MartinaOlsson

Hej!
Jag tänkte bara ta och tipsa dig om att i lucka nummer 15 i min julkalender hittar du en tävling där du kan vinna tre stycken parfymer i olika dofter från Solinotes, som är ett nylanserat märke på den svenska marknaden! Är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72455/julkalender-lucka-15-6/

Maria

Fina jultröjor! Jag har ingen speciell jultradition, det enda jag kan komma på är att min mamma kommer till mig på julafton :)

jessy

Inte vad jag kan komma på faktiskt, får klura på den!

Ellen Gräntz

Åh, skulle också vilja ha någon mysig jultröja. Har aldrig haft det hittills. Får bli ett projekt till nästa år!

Svar: Håller med, vi får fixa det till nästa år :D
Nora Bååth