full screen header

Välkommen! 
 
Välkommen! Nystart i samarbete med mitt egna gymnasiearbete. Jag har tidigare bloggat på nouw, som många säkert redan vet, men har nu valt att gå över till blogg.se i stället för att jag har fler möjligheter. Dessa möjligheter ingår även i mitt gymnasiearbete, som kommer bestå av en film om Häsingland och processen från start till färdig produkt. Ni kommer få följa med på hela resan men även hela min vardag som består av mycket foto och natur. 
 
För er som är nya, Hej och välkommen! Kul att just du hittade hit. Vem är jag då? Jo, jag är en artonårig tjej som heter Nora Bååth. Just nu går jag sista året på media programmet estetik och media, där jag pluggar mitt största intresse. FOTO. Utöver fotandet tycker jag att det är otroligt härligt och mysigt att spendera tid i naturen. Jag rider även några gånger i veckan. Vad kommer ni få läsa om? Tanken med denna blogg är ungefär samma som min gamla på nouw, men utöver min vardag kommer ni få läsa och se behind the scens filmer från mitt gymnasiearbete. Mål? Jag har inget speciellt mål med bloggen utan jag önskar att jag ska få möjlighet att utvecklas, framförallt inom film då jag är ganska ny på det området men samtidigt vill jag dela med mig av min kunskap till er. 
 
 
Får absolut inte glömma familjens två maskotar, Dalton och Blixten. Dessa två kommer ni få läsa om en hel del. Dalton har nästan precis flyttat till oss och han är en tre årig blandras kille mellan Rottwailer och Dobberman, med väldigt mycket energi. Hans favortit sak är självklart hans gröna gummiboll. Blixten är en ung herre på ungefär ett år. Han är sjuttiofem procent Dvärgpincher. Så länge han får sitta fram i bilen och sova i sängen är han väldigt nöjd. 
 
 
Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig!
0 kommentarer