full screen header

Bananpannkakor - enkelt och gott 
Fredag och helgen står runt hörnet. Jag har varit uppe sen klockan sex i morse, lite små trött så här mot eftermidagen men har fått så hima mycket gjort under förmiddagen så att kliva upp tidigt är verkligen värt de. Förr var jag en sån person som hatade förmiddagen, tyckte att klockan stod still och ville bara ha kväll. Vad det berodde på vet jag inte riktigt, men nu är jag helt annorlunda. Tycker de är härligt att dagen blir lång och att förmiddagen lugn. Man hinner ta en lång frukost, kolla på youtube och bara ta det lugnt. 
 
Fuskar lite och visar upp gårddagens frukost. Lyxade till det med bananpannkakor. Så himla gott och enkelt. Går snabbt att göra och du behöver endast två ingredienser. En banan och två ägg, sen är de bara mosa ihop allting till en smet. Tar tio minuter tills frukosten står på tallriken och är redo att ätas. 
 
 
Eftersom vi inte hade några bär hemma, föredrar frysta hallon. Blir en sån härlig mix med den söta banan smaken och det syrliga ifrån hallonen, perfekt! Hittade kokos i skafferiet och det såg gott ut. Föredrar nog hallon framför kokos men de var absout inte illa. Mätt och belåten! 
 
Ni ser marmorskivan som jag har använt som serveringsfat, det är egentligen en hyla som jag har bredvid sängen. Verkligen älskar den och förstår inte hur jag klarade av att inte ha ett "nattduksbord/hylla" vid sängen. Så himla lämpligt att bara ställa av allting där haha! Nej, men äter man i sängen (som jag gör väldigt ofta) så är de rätt riskfyllt. Har spilt the och allting i sängen så älskar min hylla. Fin och rätt billig också, 199kr hos Mio.
 
 
Nora Bååth Nora Bååth fotograf bananpannkaka fotograf frukost inredning mat nyttig frukost pannkaka
4 kommentarer
Caroline

Så gott det ser ut. :)

Svar: Det var verkligen så himla gott!
Nora Bååth

Sara

Bananpannkakor är så smarrigt! En favorit här hemma :)

Rebecca Adnell

Ser verkligen sååå gott ut! :)

Moa

Gud vad gott, och fina bilder!