full screen header

Måndags fotografering 
Fick sån inspiration i morse när jag satt på pinterest och kikade runt. Hittade lite stilleben bilder där de använt gröna blad och tyckte de såg så himla fint ut så jag ville göra någonting liknande själv. Det här med stilleben tycker jag är så otroligt roligt. Att blanda inredning, växter och produkter. Jobba med färg och olika lager. Otroligt roligt och någonting som jag vill göra mer och utvecklas. Förhoppningsvis inom en snar framtiden så kommer ni få se nya stilleben med lite nya prdoukter. 
 
 
Hade två ideér när det gällde kvällens spontana fotografering (behind the sceens bilder finns på min instsstory @norabaath ) Första ideén var att jobba med en clean bakgrund, använde en ljustapet och blev fin kontrast mot de gröna bladen. Men saknade lite struktur i de bilderna så släpade fram mina sängkläder och la parfymerna på. Genast blev bilderna ännu bättre.
 
Skulle ni vilja ha ett inlägg där jag pratar om stilleben eller till och med en video? Tänker att de kan vara kul att dela med mig av mina bästa tips och så får ni se hur jag brukar göra. Hur man tar tillvara på ljuset och hur jag brukar tänka när jag placerar produktern. Skulle de vara roligt? 
 
 
Nora Bååth Nora Bååth fotograf fotografering hem och inredning hur fotar man stilleben interior parfym stilleben
0 kommentarer