full screen header

Svartvit revy 
Det är fem dagar kvar till premiär av vår teater "Svartvit revy" och förberedelserna är i full gång. Idag fortsatte vi där vi slutade i söndags och scenerna blir bara bättre och bättre. Många scener som sitter perfekt och går gallant! Men eftersom det bara är fem dagar kvar till premiär så är det ite smått kaos. Repiker ska sitta, ingångar/utgångar, alla scenkläder och all rekvisita. Allt ska stämma på måndag
 
 
Nu väntas det en lång helg. Generalrepitionshelgen är här. På lördag måste allt från ingångar till rekvisitan sitta eftersom vi inte har tid att repa scenerna och finslipa på söndagen eftersom den redan är tuff. Det ska fixat med ljud och ljus, tekniken ska fungera och allt måste flyta på, för på måndag smäller de! 
 
 
Slutscenen
 
 
Anna och Johannes in action! 
 
 
Även om det väntas en tuff helg och många intensiva dagar så är vi mer taggad än någonsin. Det ska bli så galet roligt att få spela upp denna teater för allmänheten, gymnasieskolan och grundskolor runt om i Ljusdals kommun. Mitt andra och sista år i kursen scenisk gestaltning. Denna kurs har varit så lärorik. Jag har inte bara fått spela teater utan även lärt och vuxit som person. Från att ha tyckt de varit jobbigt att redovisa för klassan  till att gå ut på scen med fullsatt publik. Det är utveckling.
 
Foto: Nora Bååth Olympus OM-D E-M10 mark ii + Sigma 30mm F/1.4 
sceniska slottegymnasiet slottehubben sottesceniska teater slotte
0 kommentarer