full screen header

Mitt tredje gymnasiearbete 

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag för någon månad sedan bestämde mig för att slopa min idé om att göra en fotobok med mina häst bilder i och istället göra en film om Hälsingland? Jag har ännu en gång slopat den idén och är nu tillbaka på fotoboken igen, fast denna gång med mina landskapsbilder.

När jag satte mig ner och började klippa filmen i Tisdags så kände jag bara att det inte skulle bli bra. Hade för lite film och känner att jag inte skulle hinna få det resultatet jag ville. Det skulle helt enkelt ta för lång tid. När jag går in för någonting, speciellt inom foto, så har jag oftast en plan på hur jag vill ha resultatet, men med filmen så kände jag att jag inte kommer kunna leverera på den nivån jag vill.

 

 

Okej, en fotobok blir det i allafall. Har sån tur att jag kan ta timmar ifrån i somras när jag var i Norge under två tillfällen. Har sammanlagt tjugofem av hundra timmar nu och känner att jag kan leverera inom rimliga mått. I boken kommer det troligtvis finnas bilder i från Geiranger, Fulufjället, Åre, Hälsingland ( Arbrå, loos, järvsö osv) och förhoppningsvis några fler platser. Tror detta kommer bli riktigt bra! Självklart kommer ni få följa med på detta arbetet.

 
 
astrofoto foto gymnasiearbete landskapsfoto norge stjärnbilder
0 kommentarer