full screen header

Så enkelt vackert 

Skrollade runt på pinterest i morse och sprang över dessa bilder med armarna. Blev så inspirerad och bestämde mig för att göra en egen tolkning av dessa bilderna. Resultatet blev dessa fyra bilderna. Det var inte alls enkelt att få till de där lilla extra i bilderna. Hade svårt att få till rätt ljus, visste inte om jag ville ha mycket skugga eller ingen alls. Hur poserar man med armarna för att det ska bli vackert? Efter 30 minuters fotande så blev det i allafall fyra stycken som blev helt okej. Min favorit är på den ensamma armen, vet inte varför men den är speciell på något vis.

Tycker du att dessa bilderna är vackra och skulle vilja ha dessa på din vägg? Då tycker jag att du ska spana in min printler. Där hittar ni några av mina bilder som ni kan köpa som fotoposters. Här är en direkt länk!

 

 
 

Jag har köpt en drönare 
JAG HAR KÖPT EN DRÖNARE! I onsdags kom den på posten men på grund av att det har snöat både torsdag och fredag så har jag inte provat den på riktigt förens idag! Var sjukt kul att köra den och man inser nog inte hur högt upp den kan flyga. Denna bild ovan är tagen på ungefär 100 meters höjd och det är sjukt högt upp. Hur itet allt bild på högsta höjden..
 
För er som är intresserad av drönare fortsätt läsa. Jag har köpte en DJI Phantom 3 standard. Stod mellan denna och deras Phantom 3 4K men insåg att jag kanske inte skulle lägga alldeles för mycket pengar på någpnting som jag inte riktigt visste om jag hade intresse för eller inte. Denna filmar i 2.7k och kan flygas på max 500m höjd och max 1000m bort, enligt reglerna får man dock inte köra än på avstånd som jag kan se drönaren, altså om jag inte ser drönaren när jag flyger 100m bort får jag inte fortsätta längre, enligt relgerna. 
 
Varför har jag köpt en drönare? Som jag nämnt tidigare så ska jag göra en film om Hälsingland som gymnasiearbete och då ville jag ha mer landskapvy i filmen, och därför blev det en drönare i kamera familjen. Ska bli så kul att visa upp alla bilder och filmer här framöver!
 
 

Att tjäna pengar på sin blogg 

Jag har tidigare skrivit några liknande inlägg om hur man kan tjäna pengar på sin egna blogg men eftersom detta är ett så pass efterfrågat ämne så tänkte jag ta upp det ännu en gång. Kommer även lite tips om hur man kan tjäna pengar på sina andra sociala kanaler utöver bloggen.

Affiliatelänkar: Dessa länkar har ni nog sätt på min och många andra bloggares bloggar, stora som små. Affiliatelänkar eller betallänkar som man även kan kalla det är helt enkelt länkar som du får betalt för. Det finns två typer av länkar klicklänkar, där du tjänar pengar per klick, kan vara allt från några ören till någon krona eller salelänkare, här får du en viss provision på ett köp som görs via dina länkar. Ex. om någon klickar sig in på min länk som är en salelänk, köper du för 100kr så kommer jag få en viss procent av summan. Dessa länkar funkar även toppen på instagram eller snapchat! Både i story och i bion.

Tips på företag som använder sig av affilliatelänkar är: Stylewish.me , Adviralmediametapic eller tourn

Samarbeten: Här gäller det att man samarbetar med rätt företag och med rätt menar jag ett företag som du tror på och verkligen tror på. Att göra reklam för företag som du inte tycker om eller liknande är absolut inte bra för ditt varumärke. Det gäller även att stå på sig, din kanal kan vara otroligt viktig för företagen så våga ta betalt. Du ska inte ha betalt i produkter utan i pengar.

Sponsrade inlägg: Lite som ovan men via Ex. Tourn så kan man få välja att skriva om olika företag mot en viss summa. Du skickar in en ansökan via tourn till företaget som vill köpa ett inlägg och väntar sedan på svar om de vill synas på din blogg eller ej.

Reklambanners: Detta är reklamen som du ser runtom bloggen, i mellan inlägg och ofta ovanför headern. På nouw kan alla bloggare tjäna pengar på banners. Du som bloggare får 1,1 öre per sidvisning som ser dessa banners. Ett annat sätt som du kan tjäna pengar på via banners är om någon klickar på bannern eller om de gör ett köp via den.

Jag hoppas att ni fått stor nytta av detta inlägget. Alla bloggare/instagrammare/youtubers kan tjäna pengar på sina kanaler. Glöm inte att läsa på lite regler när det gäller annonsmärkningar på bloggar, som ni ser högst upp i mitt inlägg så står det "Inlägget innehåller betallänkar" detta måste stå med eftersom denna länken är en betallänk, det betyder som sagt att jag tjänar pengar på länken OM ni klickar på den.