full screen header

Remember what you deserve 

Först kan vi bara ta en stund för dessa galet snygga bilder som Lovisa (klicka) tog på mina tatueringar här om dagen. ÄLSKAR DOM! Dessa bilder är till hennes gymnasiearbete. Hon ska fotografera andras tatueringar och slutresultatet kommer antagligen visas på en utställning eller i en bok.

Bilden nedan är helt klart min favoritbild av alla som hon tog på mig och mina tatueringar. Tycker allt stämmer i denna bilden. Ljuset, skuggorna, halsbanden ligger perfekt och man ser tatueringen så tydligt. Något som jag lagt märke till i efterhand är mina födelsemärken, både de på armen och sen de under nyckelbenen, tycker de är så himla fina på något vis.

 

Halsbanden hittar ni här

Var bara några dagar sedan jag skrev ett helt inlägg om mina tatueringar, svarade även på era frågor i det inlägget så kommer inte dra den storyn igen, men till er som missat det inlägget så hittar ni det här. Men en annan story som vi kan dra är hur frössen jag är. Tittar man noga på bilderna ovan så ser man av jag har knotterhud (typpskin) fryser så otroligt mycket och kan säga att man var lagom kall efter att ha ståt utan tröja i en kall studio.

Vad tycker ni om bilderna?

 
 
 
Dolce & Gabbana tatoo tattoo tatueringar
0 kommentarer