full screen header

+/- vecka 10Jag öppnade upp min webbshop hos printler! Det tror inte jag att ni har missat men det har varit så roligt att få dela med sig av en milstolpe i mitt gymnasiearbete och även en dröm. I Torsdags kom printsen hem till mig, jag fotde och kollade av läget. På kvällen lanserade jag kollektionen och ni har varit jättesnälla! Nu väntar jag på att de första beställda postersna ska komma till mig! 
 
Vi har äntligen gått på sportlov! Och det känns verkligen galet skönt. Detta lovet kommer gå ut på att verkligen ladda upp och ta det lugnt. Ska rida, fixa en hel del med bloggen och vara med familj och vänner. 
 
Jag bestämde mig för att slå ihop mina två instagram konton @norabaath och @norasfoto till ett ända konto. Jag kommer stänga ner norasfoto på instagram och bara köra på @norabaath. Varför är egentligen ganska enkelt, jag är bara aktiv på mitt "privata" konto så därför ville jag ha allting på samma ställe. Vi har paserat 500 följare nu, kul! 
 
 
Jag har sålt min drönare. Detta är egentligen både plus och minus men känner att det är mest ett plus, då det ska hjälpa mig i mitt nästa kamera köp. Jag köpte drönaren i höstast och har använt den till migg gymnasiearbete, men nu börjar jag bli klar med det så den har inte används lika mycket vilket varit tråkigt, så därför sålda jag den. 
 
Hängt väldigt mycket på pinterest och hittat massor av bilder som jag vill efterlikna, förhoppningsvis blir de bra så då ska ni få se!
 
Jag har velat fram och tillbaka om hur jag ska göra med mitt kamera köp. Ska jag köpa en till mindre kamera som jag var inne på tidigare eller ska jag köpa ett till objketiv till min fullformatare... 
 
Min mobil sprack, om de var i början på veckan eller i slutet av förra veckan, spela roll de var inte själva sprickorna vi skulle prata om nu. Nej, igår (söndag) när vi var ut och kastade boll med vovvarna så satt jag i snön och min syster kastar bollen på mig, i handen hade jag mobilen som for rakt ner i snön. Nu fungerar inte högtalaren som man hör ur när en pratar i telefon.. 
 
Haft en liten dipp när det gäller mitt självförtroende och min vikt. Jag är "natruligt smal" (hatar de ordet) och har varit smal hela livet i princip. Just nu vill ja gå upp i vikt, både i fett och muskler. Jag vill inte vara såhär smal längre men jag kan knappt gå upp i vikt. Vet inte hur länge jag stått och stampat på samma vikt. 
 
Jag har inte alls fotat så mycket denna vecka eller veckorna innan, har varit i en liten fotodipp, men hoppas att det blir bättre under den här veckan!
 
 
+/-
+/- plus och minus vecka
6 kommentarer
Sandra

Samma här, är också smal och har alltid varit och har haft fruktansvärt svårt att öka i vikt. Har försökt många, MÅNGA gånger. Har alltid kunnat äta precis vad jag velat utan att vågen rört sig ur fläcken ! Jämför det med viktnedgång vilket dock är vanligare. Men fortfarande lika jobbigt. Har väl först nu börjat acceptera att jag är smal och inte har former. Haha bättre sent än aldrig ;) sägs det ...

Svar: Blir så mycket lättare när man vet att det finns fler där ute som har liknande problem. Många vill gå ner i vikt och tycker att de är lyx att en är "smal" och inte "kan" gå upp i vikt, men det tar lika mycket på psyket att få höra det hela tiden..
Nora Bååth

Pauline

Hoppas du får en fin dag!

Carro

Hoppas att din DAg varit fantastisk

Nathalie

Nej vad jobbigt med mobilen!! Och de där med kroppen, det är så hemskt att man ens ska behöva tänka sådär om sig själv, jag är likadan så jag förstår hur du menar. Det är som att det inte spelar någon roll hur man ser ut, när man har såna där dagar när självkänslan dippar så är man fel vad man är gör eller hur man än ser ut. Massa kramar

Svar: Mobilens ljud fungerar igen!! När det gäller kroppen är det bara att lära sig älska sig själv precis som man är <3
Nora Bååth

johanna

Jobbigt med mobilen! Så tråkigt när dom går sönder!

Fröken Rödlök

Är ju jättebra att sälja av saker man använder mer sällan för att kunna köpa något nytt ;)