full screen header

Ett stort leende på läpparna 

Jag & Wilma <3

Igår bestämde sig jag och min fina vän Wilma oss för att ta en promenad och fota litegrann. Bara några meter i från hennes hus så finns det en stor granhäck och skog runtom, ljuset låg så fint där så vi bestämde oss för att ta lite bilder på oss tillsammans. Vi har känt varandra sen, ja jag minns inte riktigt men sen vi började spela fotboll vid tio års ålder typ. Men ändå har vi inga seriösa bilder på oss två tillsammans, bara fula fyllebilder haha! Så glad att jag har henne!

 

Att kunna skratta, gråta och va arga på varandra men andra stunden bli sams och fråga sig själv vad vi egentligen bråkade över. Med henne kan jag prata om allt med. Killar, sex, familjen, skolan, ja precis allt. Det jag inte kan prata med Wilma om kan jag knappt tänka på själv. Den här människan vet helt enkelt för mycket om mig för att kunna sluta vara min bästis, hahah!

 

Det blev en ganska lång promenad, fanns mycket att prata om så vi bara gick och gick. På hemvägen hälsade vi även på Wilmas grannes två nordsvenskar, så himla fina hästar. Någon gång i livet ska jag ha en nordsvensk i mitt stall, det är en sak som är säker! Kanske en friser också och en fin dressyr häst, haha!

0 kommentarer