full screen header

Mina egna postersInlägget är i samarbete med mig själv och min webbshop hos printler
 
Jag är så taggad på att visa er mina alldeles egna prints nu!! Har jobbat på det ett tag nu eftersom det här är en del utav mitt gymnasiearbete. Ska inte tjata med om mitt gymnasiearbete men kan säga att det här är bara en liten del av en stor kaka, det kommer även en bok! Men mer än så får ni inte veta. 
 
Igår kom mina posters som jag har väntat på. Hämtade ut de idag och har hunnit fota lite bilder på de så ni ska få se hur det ser ut på väggen. Så kul!! Det är fyra stycken posters som kommer finnas att köpa hos Printler och ni hittar min alldeles egna sida här eller i min dropdown meny! För att fira mitt posters släpp så har jag även bytt ut min gamla blogg mot en helt ny och även en domän. Från och med nu hittar ni mig på www.norasfoto.se men det går självklart bra att skriva den gamla adressen så länkas ni automatiskt hit!
 
 
Nu ska vi prata lite mer om posterna! Det är som jag nämnde fyra stycken posters som jag släpper idag. De är fotograferade i Hälsingland och framförallt runt om kring där jag bor. Först har vi postern som jag har döpt till "Vår framtidsom är en bild tagen på långberget i Flästa. På bilden ser vi även ett vindkraftvärk och därav namnet. "Högt bland målnenär den andra, även den är tagen uppe på Långberget i Flästa. Det är den ni ser till höger på första bilden i inlägget. "Bland trädtopparnaär den tredje postern som släpps och den är forotgraferad en bit utanför Arbrå, mitt ute i skogen. Sista är postern som jag har valt att döpa till "Vart är älgen?och många tror nog att det är en älg på bilden, och vad vet jag det kanske finns en älg bakom något träd. Bilden är ändå tagen i älgen hemma miljö, skogen. Och där av namnet. 
 
Jag hoppas att ni är lika taggade som jag på det här. Har varit så roligt att jobba med det och jag längtar tills hela mitt gymnasiearbete är klart. Är så spänd på att få visa mer! För att komma till min webbshop så klickar du här! 
 
 
estetik&media gymnasiearbete landskap landskapsfoto media poster posters printler
9 kommentarer
Jackie

vad roligt! Fina!

Svar: Superroligt!
Nora Bååth

Christer

jättefina :) du är duktig ..

Svar: Tack så mycket Christer!
Nora Bååth

GoForFit

Åh, så himla fint!

Svar: Så kul att höra!
Nora Bååth

Michelle

jätte fint :)

Harriet

Riktigt snygga😍

Miss Jennifer

Fina och stilrena :D

Elina

Åh vad fina! :)

Sofia

Så himla fina posters!!

Annelie

Jätte fina 😊